• 集团业务
  • 投资者关系
  • 媒体
  • 企业公民责任
  • 求职
  • 联络我们
  • 隐私声明
  • 使用声明
  • 免责声明
  • 导航
  • 业务部门
  • HAP SENG CONSOLIDATED BERHAD
  • HAP SENG PLANTATIONS HOLDINGS BERHAD
  • HAP SENG LAND SDN BHD
  • HAP SENG CREDIT SDN BHD
  • HAP SENG STAR SDN BHD
  • HAP SENG FERTILIZERS SDN BHD
  • HAP SENG BUILDING MATERIALS SDN BHD
  • 语言
  • English
  • 分享此页
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  •  

    要求投资者关系信息

    For matters relating to Investor Relations:

    Mr. Andrew Kuan
    General Manager, Corporate Planning & Investor Relations
    电话
    //
    +603 - 2172 5228



    Inquiry Form

    Please fill in the form below to submit your request for investor and related information. Fields in bold are required.







    I have read, understood and agreed to the terms of the Privacy Notice, Privacy Policy & Terms of Use and consent to the processing of my Personal Data as described in the Privacy Notice and Privacy Policy.
    Saya telah membaca, memahami dan bersetuju terhadap terma- terma di dalam Notis Privasi, Polisi Privasi & Terma-terma Penggunaan dan juga bersetuju terhadap pemprosesan Data Peribadi saya seperti yang termaktub di dalam Notis Privasi dan Polisi Privasi.


    PRIVACY NOTICE

    The personal data (i.e. information that identifies you as an individual, such as your name, postal address, email address, telephone number) or other information (collectively "Personal Data") provided by you in this registration form will entitle you to receive information from any company within the Hap Seng Consolidated Berhad Group of Companies ("HSCB Group") and/or their related corporations about any special offers, upcoming events and promotions (collectively "Information") that may be offered by such company or its business partner(s).

    By submitting your details, you consent to the collection, holding and processing of Personal Data as defined under the Personal Data Protection Act 2010 and to being contacted with Information, unless you have ticked the box below to indicate your objection to be contacted.

    "I do not agree for any company within HSCB Group and/or their related corporations to contact me about special offers, upcoming events and promotions except for the project(s) I have indicated my interest in, in the registration."

    Privacy Notice
    We respect your privacy and follow strict guidelines for protecting and maintaining your Personal Data. The Personal Data provided may be used to improve our products and services, better understand your needs, and update you with our special offers, upcoming events and promotions.

    You may correct, make inquiries, submit complaints, or limit the processing of your Personal Data, by contacting the HSCB Group’s Personal Data Protection Officer by registered mail at Level 20, Menara Hap Seng, Letter Box 98, Jalan P. Ramlee, 50250 Kuala Lumpur and/or at pdpo@hapseng.com.my


    Notis Privasi

    Data peribadi (iaitu maklumat yang mengenalpasti anda sebagai seorang individu, seperti nama, alamat pos, alamat emel, nombor telefon) atau maklumat selainnya (secara kolektif, "Data Peribadi") yang diberikan dalam borang pendaftaran ini melayakkan anda untuk menerima maklumat dari mana - mana syarikat dalam Kumpulan Syarikat Hap Seng Consolidated Berhad ("HSCB Group") dan/atau perbadanan - perbadanan berkaitan mengenai tawaran - tawaran istimewa, aktiviti - aktiviti akan datang dan promosi - promosi (secara kolektif, "Maklumat") yang ditawarkan oleh kumpulan - kumpulan syarikat tersebut atau rakan - rakan perniagaannya.

    Dengan mengemukakan butiran - butiran anda, anda dengan ini bersetuju terhadap pengumpulan, pegangan dan pemprosesan Data Peribadi seperti yang didefinisikan di bawah Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 dan juga bersetuju untuk dihubungi berkenaan dengan Maklumat (seperti definisi di atas), melainkan jika anda menanda kotak di bawah untuk menyatakan bantahan anda untuk dihubungi.

    "Saya tidak bersetuju untuk dihubungi oleh mana - mana syarikat di bawah HSCB Group dan/atau perbadanan - perbadanan berkaitan mengenai tawaran - tawaran istimewa, aktiviti - aktiviti akan datang dan promosi - promosi kecuali projek-projek yang saya telah nyatakan minat dalam pendaftaran."

    Notis Privasi
    Kami menghormati privasi anda dan mengikuti garis panduan yang ketat bagi melindungi dan menjaga Data Peribadi anda. Data Peribadi yang diberikan akan digunakan untuk meningkatkan kualiti produk - produk dan servis - servis kami, lebih memahami keperluan anda, dan memaklumkan kepada anda tentang tawaran - tawaran istimewa, aktiviti - aktiviti akan datang dan promosi - promosi.

    Anda boleh membetulkan, mengemukakan pertanyaan, membuat aduan atau menghadkan pemprosesan Data Peribadi anda dengan menghubungi Pegawai Perlindungan Data Peribadi HSCB Group menerusi pos berdaftar di Tingkat 20, Menara Hap Seng, Peti Surat No.98, Jalan P.Ramlee, 50250 Kuala Lumpur dan/atau emelkan kepada pdpo@hapseng.com.my

    搜索结果